divendres, de febrer 15

"Un nou despropòsit, un pegat, una altra fugida endavant" (Jaume Fabre)


1 comentari:

Berenguer de Montjuïc ha dit...

Qui serà el valent que posarà el cascavell al gat?... resulta que quant hi han eleccions votem els que creiem que gestionaran be la nostra ciutat, amb els que hi dipositem la nostra confiança,... i resulta que a l'hora de fer-nos sentir orgullosos de tenir uns representants que ens representen com cal no saben ni com posar-s'hi i quan s’hi posen, pot ser ni ells mateixos estan segurs de si fan be el que estan fent.
No hi havia el projecte Llistosella-Montsalvatge de l’època del “gran patriarca de la ciutat”( tot i que val a dir que a mi no es pas que em fes el pes) però be es va aprovar per els representants dels ciutadans del moment, oi?.... i doncs perquè no és va portar a terme?... o pot ser és que és va fer amb l’objectiu com diu en Fabra de “netejar” el parc de construccions i instal·lacions que s’hi havien col·locat sense ordre ni concert en temps passat. Si és així, el seu pla va funcionar prou be. Però, tot seguit, hem caigut en els mateixos errors que en èpoques passades fent-hi actuacions sense ordre ni concert?... Palau Firal, Auditori... i ara el nou pavelló?
No s’hauria de fer, primer de tot i d’una vegada per totes, un pla d’usos per decidir entre tots els ciutadans, i en nom d’ells que siguin els nostres “representants”, els que decideixin el que volem que sigui i s’hi faci a la Devesa abans de fer-hi instal·lacions o edificis sense ordre ni concert?... hem de fer primer un pavelló dintre d’un parc que encara no se sabem el que volem que sigui?.... hem de posar el carro davant dels bous?...
Recapitulem amb sensatesa entre tots. De petit em deien a l’escola que de savis era saber rectificar. Pot ser els nostres “representants” no son tant savis com ens havíem pensat. Tampoc crec que hagin de ser savis, però si que tindrien que saber, si més no, escoltar el que demanem els administrats.