dilluns, de febrer 4

Anna Pagans.: «El pavelló de la Devesa es farà bé i voldria que es fes amb consens i sense crispació»

(Entrevista Dani Vilà, El Punt)
-Entén l'oposició de l'associació de veïns en contra del pavelló a la Devesa?-«No. Tot és legítim, però per posar un exemple, aquesta associació no m'ha demanat ni hora. Parlo amb tothom que vulgui parlar, hem participat en debats, però hi ha extrapolacions que no m'agraden. Sembla que ara algú ha descobert la Devesa, jo la conec des que tenia tres anys i no és veritat que no hagi canviat. Ha canviat molt, crec que per bé i ha d'anar a millor. Cal un pla d'usos, que el PSC dúiem al programa electoral i que recull el pla de mandat. Com que un pavelló esportiu a la Devesa, ben fet, com s'ha de fer, sense tallar ni un arbre i sense especular és possible, el vam incloure en el pla de mandat i el vam acordar les tres forces polítiques. El pavelló es farà, es farà bé i m'agradaria fer-lo amb el màxim consens i sense crispació. La Devesa és un bon lloc per fer-hi una zona esportiva, que ja hi és i està delimitada. I en la definició dels usos hi podrà participar tothom, perquè la Devesa és de tota la ciutat. No es pot dir que l'Ajuntament no se'n preocupa o que no hi hem fet mai res. Per mi, dir això, no és una actitud ni sana i democràtica.»

-Hi veu intencionalitat política al darrere?
-«No ho sé, si és política o una voluntat d'anar contra el govern, però com a màxima responsable del govern crec que el que proposem no és cap disbarat i volem compartir el projecte amb la majoria de ciutadans i ciutadanes.»

-Com veu que ara ICV se'n desmarqui?-«Bé, no hi hem entrat, però el projecte està aprovat, acordat i pactat per tots i inclòs al pla de mandat.»

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Increïble la postura de l'alcaldessa. Vol fer el pavello amb el màxim consens polític, però resulta que "...el pavelló es farà" es a dir que el consens màxim o mínim se'l passa per allà on ja sabem. Una governant democràtica que hem escollit entre tots i que no és capaç de reconèixer que darrera del seu projecte hi ha una oposició important d'una bona colla de ciutadans. Sembla que el que convindria, i més essent del color polític que es pinta, seria dir que parlarà amb les associacions veïnals i altres entitats que s'hi oposen, escoltarà a tothom i mirarà de buscar un consens de forma democràtica, escoltant a més les moltes raons de la oposició i valorant-les. No, ella diu que "...es farà" i punt, o sigui que ja podem anar dient nosaltres.

Em sobts moltíssim la manifestació de que els veïns no li heu demanat ni hora. Suposo que no deu ser certa no?

Anònim ha dit...

Fa més d'un any vam entrar a l'ajuntament una demanda de moratòria al parc que ningú ens ha contestat. S'han organitzat debats, taules rodones, en una d'elles vam convidar l'ajuntament (la senyora alcaldessa va enviar el senyor Pluma) hem parlat amb el cap d'urbanisme, amb el d'esports i amb altres regidors de l'ajuntament. Però sembla que el que li dol a l'alcaldesa és que no li hem demanat "audiència". Potser és bona senyal que deixi de "delegar" aquest tema.