dissabte, de febrer 16

ERC IMPULSA EL PAVELLÓ. CRISTINA ALSINA: La tramitació per construir el pavelló avança al ritme que li pertoca!

Diari de Girona
La primera tinenta d'alcalde de Girona, Cristina Alsina (ERC), va assegurar ahir que ja s'està treballant en l'elaboració i disseny del debat participatiu del Pla d'Usos de la Devesa. Alsina va advertir que "no serà una gran assemblea, si no que es farà amb grups de treball per aconseguir consens". La regidora republicana va insistir que "serà un procés de participació no per imposar una postura per davant de les altres".
Sobre el projecte del pavelló, Alsina va recordar que es va aprovar fa dos anys i que tots el grups del govern ho volien. En aquest sentit, va reiterar -com ja havia fet l'alcaldessa en el ple de dimarts- que la tramitació per construir el pavelló avançaria al ritme que li pertoca.
Per altra part, Alsina va assegurar que l'enviament massiu de cartes de l'alcaldessa a les cases dels veïns va estar motivat perquè "cal informar els veïns i no fer la bola més grossa". La tinenta d'alcalde va explicar que "entre d'altres coses s'ha d'aclarir que no es tallaran arbres i que s'ocuparà un espai proper a la zona de l'Hípica".
La també responsable de Participació Ciutadana va assenyalar que "s'han tret estructures i en tindrem de noves, un equipament que ha de ser modern". Alsina va insistir que "s'ha d'articular la zona de la Devesa" i va defensar que hi pugui anar més gent i que tingui un major ús durant tot l'any.