dijous, de febrer 14

La plataforma lamenta que el ple no definís la necessitat o no de fer un pavelló

DdeG, Girona.
La plataforma veïnal Salvem la Devesa va lamentar ahir que al ple del passat dimarts no es definís sobre la necessitat o no de fer el pavelló en l'emblemàtic parc urbà. El portaveu de les entitats, Josep Plazas, va assegurar que "el projecte s'ha politizat de tal manera que s'ha acabat parlant de tot menys del que realment és important". Plazas va reclamar que "algú de l'equip de govern digui si és necessari el pavelló i que expliqui per què". Plazas va criticar que "s'estan barallant, però ningú ha explicat ni com es pagarà, ni qui el finançarà, ni res".
El representant veïnal va advertir que "ERC manté que farà un procés de participació però quan ja estigui el pavelló. Això no és un procés de participació, ja que la ciutat no haurà pogut dir la seva". Segons Plazas "hi ha regidors del mateix govern que ni l'ha vist ni el coneix".
Els veïns recorden a l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans (PSC) que no pot dir que "ningú s'ha dirigit a ella, perquè se l'ha convidada a diversos debats i ha enviat els seus regidors". A més afegeixen que "des de 2005 hem parlat de les coses del barri i no pot ser que ens assaventem per la premsa d'un projecte que afecta el barri, com va ser el cas del pavelló". També va insistir que "no es pot parlar amb els veïns a misses dites, quan ja tot està decidit, s'ha de canviar la manera de fer política".