diumenge, de febrer 17

CRISTINA ALSINA (ERC): LA PERVERSIÓ DE LA PARTICIPANÇA O COM USAR EL NOM (I LES CITES) DE FRANCESC FERRER EN VA


Pensàvem que la "PARTICIPANÇA" era una fòrmula de participació veïnal en les decisions polítiques, però vet aquí que es converteix en una gran farsa, en la justificació perfecta per la construcció d'un pavelló al bell mig de la Devesa i, també, i això ens dol més, en una ocasió per menysprear els veïns i acusar-los de tenir "apetències particulars i egoïstes" pervertint les paraules d'en Ferrer. Conclusió: vergonya i pena.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta noia és com un elefant amb una cristalleria. Verge Santa! Si Ferrer aixequès el cap!!!!
Jordi

Anònim ha dit...

Quina barra que té !
Això se li hauria de dir participança induida.

Ara per quedar bé estan fent el númeret de dir que volen portar a terme un pla d'úsos de la Devesa i/o un procès participatiu.... , però que de cap manera el pavelló entrarà a debat. Ja que s'ha de tenir nassos !!. Això és participança ?

El que s'hauria de fer és per una banda definir un pla d'úsos integral i d'altra banda una consulta popular sobre si es vol el pavelló o no... i que els gironins decideixin democràticament !!.

Anònim ha dit...

ERC que s'omple la boca de participança i bon rollo no pensava que fes una cosa així. Es trist veure el que està fent ERC amb aquesta ciutat, sempre al marge de tot i sense intervenir en res. Crec que s'hauria de fer un càstig a ERC, ja en aquestes eleccions, per veure si es posen les piles abans del proper ple el dia 11 de març. El que està clar es que només despertaran abans de les municipals del 2011, per barallar-se amb el PSC i tornar a prometre el que faran per aquesta ciutat(TOT I QUE NO FARAN RES), per tornar de nou a l'Ajuntament a passar 4 anys més fent la "viu-viu".