dimecres, de gener 2

L'Associació de Veïns de Sant Narcís dóna suport a la campanya del NO AL PAVELLÓ A LA DEVESA

La junta de l'Associació de Veïns del barri de Sant Narcís volem fer públic el nostre suport a la campanya pel no al pavelló a la Devesa de Girona que ha iniciat l'Associació de Veïns de la Devesa-Güell.
Compartim tots els arguments que exposen en el seu manifest, i ja els hem fet arribar les signatures que nosaltres hem recollit.
No entenem com, altre cop, s'ha escollit la confrontació i la imposició en la construcció del que ha de ser la Girona del futur.
Ara mateix ningú no dubta que la nostra ciutat necessita més equipaments esportius, ningú posa en qüestió que ens cal un nou pavelló (i més d'un també)... calia, doncs, amagar fins a l'últim moment una proposta que ja se sabia portaria debat?, cal evitar aquest debat?, cal provocar la sensació que els qui no volem el pavelló en aquest lloc concret estem en contra d'una millora ciutadana?
L'oposició de l'AV Devesa-Güell ha estat sempre en positiu i amb ganes de sumar, amb propostes i també demandes clares i concretes, per això els volem fer-los costat i volem que els nostres veïns ho sàpiguen.
Certament és un debat de ciutat, pel que representa la Devesa, per com l'hem deixada de banda massa sovint, però també, perquè ara som tots els que la volem diferent! i potser ens correspon a tots decidir els seus usos! Demanem el Pla d'usos de la Devesa durant aquest mandat i participació i consulta ciutadana!


Martí Carreras, president de l'AV de Sant Narcís, en nom propi i en el de la junta de l'AV