divendres, de gener 11

L'associació de Veïns Devesa-Güell ja ha superat les 1000 signatures contra el pavelló

T.C.C., Diari de Girona.L'Associació de Veïns Devesa-Güell de Girona, a banda dels moviments polítics, que s'estan produint aquests darrers dies, continua amb la seva campanya de recollida de firmes contra la construcció d'un pavelló al parc de la Devesa. De moment, ja han arribat al miler, entre les adhesions per via electrònica com les fetes en paper.
El president de l'entitat veïnal, Josep Plazas Lites, ha explicat que les firmes provenen tant de residents del barri, així com de diverses poblacions catalanes com poden ser Barcelona o Tarragona. A tall d'anècdota, destaca el suport rebut per una persona resident a Bèlgica, concretament a Brussel·les.
A més d'aquesta campanya, l'associació segueix planificant altres accions per deixar palès el seu rebuig a l'equipament esportiu que impulsa el tripartit (tot i l'oposció mostrada per ICV-EUiA) i que ha inclòs en els pressupostos del 2008 i en el Pla de Mandat. L'Associació està treballant en la confecció d'un manifest que preveu enviar a diferents administracions i administracions, com ara la defensora del ciutadà de Girona, el Síndic de Greuges, la Generalitat, el Parlament de Catalunya, els diferents partits polítics catalans, la Conselleria de Medi Ambient, el Ministeri de Medi Ambient i al Parlament Europeu.
D'altra banda, l'associació està treballant per crear una su,a d'entitats opositores al projectes i organitzar-se en una gran palataforma