dimarts, de març 4

De cínics l'infern n'és ple.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vist l'article aparegut el dilluns 4 de març, al diari el Punt dins l'espai "L'APUNT, d'en Xevi Xirgo, haig de dir-li que:

Com a portaveu de la Plataforma Salvem la Devesa, el que vaig dir a la pregunta del periodista del PUNT(Oriol Mas), va ser que el fet de no poder comptar amb la presència de Fal·lera Gironina per la tarda(a quarts de quatre es va confirmar, tot i que durant la setmana semblava que es podia venir,es va intentar fins última hora), i el fet de que fessin el Barça a les 20h per televisió, va produir una absència de gent, i a més, el ruixat del dia abans va deixar el Parc moll i enfangat, tot i així ens esperàvem que vingués mes gent.

En cap moment vaig posar l'excusa del temps, perquè la gent no vingués al Parc(era un afegit final). tot i així reconec que segur que hi ha gent a favor, peró demanaria a en Xevi Xirgo que s'informés abans d'escriure quelcom que he dit "entre cometes".

Es van servir mes de 500 gots de xocolata desfeta, es van vendre cap a 500 botifarres, mes d'un centenar es van quedar per la organització, i mes de 300 botifarres, amb barres de pa incloses es van dur el diumenge al matí al Centre d'acolliment de La Sopa, 10 parelles al concurs de botifarra, 56 persones fent la gimcana nocturna a les 12h de la nit, 21 tendes parades de particulars, el CAU Joan Pons, el CAU Pare Claret i el Centre Excursionista de Salt. A tot aixó cal afegir el mes d'un centenar de persones que van fer la bicicletada el diumenge al matí.

Es evident que no van venir 5000 persones, peró també es evident que desde les 16h del dissabte fins les 12h del diumenge, va passar algú mes que 4 gats.

En Xirgo que faci números i faci de periodista abans d'escriure.

Tot això es el que vaig dir al redactor del PUNT el diumenge a la tarda, que aquestes coses les comenti un persona del carrer ho puc entendre, peró un periodista i Director Adjunt d'un diari, no ho puc entendre, segurament dec entendre la professió de periodisme d'una altre manera.

Josep Plazas "Lites".