dimecres, de febrer 20

L'associació de veïns de la Devesa enviarà 5.000 cartes per explicar els actes de l'1 i 2 de març contra el pavelló


Foto: MIQUEL RUIZ
DANI VILÀ. El Punt. Girona
L'associació de veïns de la Devesa-Güell començarà a repartir aquesta setmana unes 5.000 cartes que faran arribar als habitatges del barri i també a altres punts de la ciutat. En aquestes cartes, l'entitat detallarà les activitats que ha previst realitzar l'1 i 2 de març a la Devesa, com a mostra de rebuig al projecte de construcció d'un pavelló en aquest espai.
L'entitat calcula que unes 3.000 cartes s'enviaran a veïns del mateix barri i se'ls animarà participar en les jornades reivindicatives del primer cap de setmana de març, que duen com a lema Planta't per salvar la Devesa i a adherir-se al manifest impulsat per la plataforma Salvem la Devesa. En aquesta carta, l'associació també aprofitarà per convocar els veïns a una reunió pel proper 28 de febrer a Fira de Girona, on es vol parlar d'altres temes importants per al barri, com el pas del TAV. Unes dues mil cartes més arribaran a veïns de la resta de la ciutat explicant la posició de l'associació i els actes previstos en la mobilització.
L'associació defensa que la decisió d'enviar cartes es va prendre abans de conèixer que l'alcaldessa, Anna Pagans, feia arribar missives explicant els plans de futur per al parc.
La jornada reivindicativa començarà amb un concurs de botifarra, hi haurà inflables per a la mainada, tallers de pintura, xocolatada, teatre i gegants, entre altres activitats. La lectura del manifest s'ha previst fer a les 20.30 hores i precedirà la botifarrada popular, la música en viu i la gimcana nocturna pel parc. La plataforma ja disposa del permís per realitzar l'acampada al Camp de Mart per a tothom qui vulgui. Diumenge, a les 11, s'ha programat una bicicletada per la Devesa.