dijous, de juny 5

Resposta a Pere Lladó sobre la Devesa

(Publicat a Diari de Girona)
En resposta a l´article d´opinió anomenat «La Devesa», del Sr. Pere Lladó i Isàbal aparegut en el Diari de Girona el 20 de maig. En el seu article vostè dóna un clar suport al fet d´ubicar un pavelló dins del Parc de la Devesa i agraeix a l´alcaldessa de Girona, Sra. Anna Pagans la decisió que ha pres sense escoltar als ciutadans. Veig que vostè té el mateix tarannà, «fer i no escoltar»:No escoltar el resultat participatiu del procés endegat per l´Ajuntament, on tant en els quatre tallers que s´han dut a terme i a la plana web que ha fet l´Ajuntament per participar en aquest procés, queda molt clar que els gironins no volen un pavelló dins de la Devesa.No escoltar tots els articles d´opinió «no dirigits» (al contrari del seu), que han publicat els dos diaris comarcals.No escoltar a la gent que utilitza la Devesa, i la que no, a causa del seu deteriorament dia a dia, que fa que sigui un espai tètric.No escoltar els milers de persones que han signat demanant que no es faci un pavelló dins del Parc.Això, com a polític afí al PSC, és el que li toca dir. No comença a ser hora que vostès canviïn els hàbits i comencin a escoltar la gent? Després es queixen de la poca participació ciutadana en qualsevol esdeveniment, sigui social o electoral. Quina resposta volen? No s´adonen que el que fan és fastiguejar la gent?Té tota la raó quan diu que un polític ha de prendre decisions, i més quan no hi ha un acord clar, però aixó no passa a Girona: Excepte la direcció de dos partits polítics (PSC-ERC) i quatre simpatitzants d´aquest partits (com és el seu cas), una gran majoria dels ciutadans de Girona i província estan demanant que no es construeixi un pavelló dins de la Devesa, el que volen és un parc net, bonic respectuós amb el seu medi natural, i que sigui agradable.Tenen molt clar que no volen un parc amb mes edificis faraònics (ja tenim l´Auditori i el Palau Firal), ni amb més cotxes (actualment és el pàrquing gratuït de la ciutat), ni abandonat com està fins ara. Potser el que no tenen clar, perquè des de l´Ajuntament no s´explica, és el futur del parc, ocupat per edificacions i cotxes, en una ciutat cada vegada més gran i amb menys espais de lleure (amb la construcció de la nova estació desapareix la major part del Parc Central).No ens mereix gaire crèdit la seva opinió, i menys atesa la seva deriva política (CDS, CiU, PSC...). Vostè no crec que s´es­ti­mi gaire la Devesa. Moltes gràcies.

-Carlos Baserba i Viñas. Vicepresident de l´Associació de veïns Devesa-Güell. Girona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr???. Lladó

Vostè que ha passat pel Centro Democratico(CDS), desprès per Convergència(CiU), ara al Partit Socialista(PSC) qui sap si, properament a Esquerra(ERC), en cas de que algun dia tor-ni a ser una força emergent...crec que mes cap a l'esquerra no el voldrien ni en pintura, i a mes a vostè, com que no tindria res a gratar, tampoc l'interessa...

Que li semblaria un cop faci aquest procés i tor-ni a la dreta, amb un Partit Popular(PP)mana'n a l'estat, la proposta que arribes desde Madrid per fer una granja de porcs, en el seu estimat estany, prop del restaurant La Masia?

La resposta es molt clara, vostè es "la voz de su amo", deixaria tots els sentimentalismes, i tot el que, mes o menys ha defensat fins ara(diguéssim, POC), per dir als Banyolins i ciutadans del mon, que gaudim d'aquest espai prodigiós, que la proposta del govern es encertada, que, cal mirar cap al futur, i que l'Estany de Banyoles ha d'estar al servei de tots(com acaba dient en el seu article).

Sr. Lladó, siusplau, no faci mes demagògia, continuï amb la seva feina al CNE(Comisión Nacional de Energia) com a: Jefe de Gabinete de Prensa y Comunicación, i si no té res a fer(pel que sembla), podria dedicar-se a fer d'entrenador de futbol que és el que domina.

Anònim ha dit...

Entrenador de futbol ?
si ho desbalijat tot a Banyoles, ell i només ell.
ara... ja s'ho trobarà.

ningú et pot veure, i altantu per banyoles.