dimecres, d’abril 9

SEGONA TROBADA DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL PROCÉS PARTICIPATIU

El primer taller del procés participatiu sobre el Pla d’usos i gestió del parc de la Devesa serà el 19 d’abril

La Comissió de Seguiment va celebrar aquest dilluns la segona reunió, en la qual es van donar a conèixer les dates de celebració dels quatre tallers que es portaran a terme en els propers mesos, en el marc del procés participatiu sobre el Pla d’usos i gestió del parc de la Devesa.

El primer taller tractarà sobre els Usos Educatius i de Lleure i se celebrarà dissabte 19 d’abril al matí. La ponent convidada en aquest primer taller serà la delegada de la rectora per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Universitat de Girona, Maria Rosa Terradellas. La tasca del ponent és la de fer una introducció general al tema del qual es parlarà en el taller i aportar elements per al debat.

La data del segon taller, en què es parlarà sobre Fires i Mercats, serà dijous 15 de maig al vespre i la ponent serà la presidenta de PIMEC Girona, Mariona de Puig. El tercer taller serà dissabte 17 de maig i tractarà els Usos Esportius. El ponent en aquesta ocasió serà el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche. L’últim taller, sobre Gestió de l’Espai Natural i Mobilitat, se celebrarà dissabte 24 de maig i el ponent serà el director de Fundació Territori i Paisatge, Jordi Sargatal.

Els membres de la Comissió de Seguiment estan convidats a participar en tots els tallers, que estaran integrats per una trentena de participants més que s’escolliran a través d’una sèrie de criteris que es van consensuar en la reunió celebrada dilluns.

Per a participar a cada taller s’escolliran entre deu i quinze ciutadans i ciutadanes triats aleatòriament d’entre els inscrits al Padró; tres o quatre coneixedors específics de l’àmbit que es treballi; diverses associacions de veïns; un representant de la gent gran; un representant de grups de dones; un representant del món educatiu; un representant dels joves; un representant de la Universitat de Girona relacionat amb l’àmbit de treball i membres d’entitats de la ciutat i col·legis professionals de l’àmbit temàtic que es tracti en el taller.

A més dels tallers, a la reunió de la comissió es van presentar les altres vies a través de les quals podrà participar la ciutadania: les jornades obertes que es portaran a terme en diferents espais de la Devesa i la participació a través del web, que s’obrirà en les properes setmanes.

Més informació a: www.ajuntament.gi/devesa

1 comentari:

Anònim ha dit...

"s’escolliran entre deu i quinze ciutadans i ciutadanes triats aleatòriament d’entre els inscrits al Padró"

aleatòriament ??

NO FOTEM !!