dimarts, de gener 19

Feu un cop d'ull a les novetats del febrer i març!

A l'Espai Cívic la Rosaleda hem començat el 2016 amb força!! Després de l'èxit de l'estrena dels vermuts amb swing del passat 17 de gener, arriben les noves propostes per aquest febrer i març:


  • Si sou d'aquells a qui els agrada estimular el pensament crític i amants de la filosofia, no us perdeu el monogràfic de "Filosofia a la carta" els divendres de febrer (12, 19 i 26) i de març (4 i 11) de 20-21h. A partir de fragments seleccionats (de text o visuals) i d'una pregunta relacionada amb el pensament filosòfic del dia, parlarem de filosofia de forma distesa. A càrrec d'Imma Blanch.
  • Us agrada la cuina japonesa? Us oferim un taller de sushi per conèixer els diferents tipus de sushis, preparar-los i degustar-los. El divendres 11 de març de 19-22h. A càrrec d'Isabel Ginés.
  • I per els que acabeu la setmana cansats, us proposem un monogràfic per aprendre tècniques senzilles per a relaxar-vos. Aquest monogràfic està plantejat en 3 sessions de 2h cadascun, de 19-21h. En el primer, 3 de març, aprendrem a relaxar el cap i la cara, en el segon, 10 de març, aprendrem a relaxar l'esquena, i en el darrer, 17 de març, aprendrem a relaxar les cames.


  • Us agradaria confeccionar-vos les vostres pròpies peces de roba?? Si teniu coneixements per fer servir la màquina de cosir aquest és el vostre curs! De febrer a juny en dos horaris diferents: dimarts matí de 10-11.30 i dimecres a la tarda, de 18-19.30.
  • Si us agrada pintar però mai heu fet classes, veniu al curs de materials i tècniques pictòriques en el que us endinsareu en el món de la pintura fent un recorregut per les diferents tècniques i materials tot treballant la creativitat.